OMGEVING

Montbrun-les-Bains

Het appartement ligt op een paar minuten lopen van het centrum van Montbrun-les-Bains. Een middeleeuws dorp met meerdere barretjes, restaurants en regionale winkeltjes. Het water van Montbrun-les-Bains heeft gezonde eigenschappen, en trekt al sinds de Romeinse tijd gasten voor de thermaalbaden. De thermen zijn nog steeds te bezoeken. Tips en tricks? De VVV in het dorp helpt je  op weg. 

Wandelen en fietsen

Wandelen, mountainbiken en fietsen, met de Mont Ventoux in de achtertuin is er genoeg te ontdekken. In de VVV in het dorp zijn veel wandel –en fietsroutes te vinden. 

Tip! Maak ook een wandeling langs én door de rivier de Toulourenc, erg leuk in de zomer ook met kinderen.

Lokaal genieten

Geniet van het lekkere eten door lokale marktjes af te struinen en zelf te koken. Het dorp heeft een wekelijkse ochtendmarkt op zaterdag en in de zomer iedere maandag aan het einde van de middag een Farmers Market. Je kunt de markt ook laten voor wat het is en je laten verwennen bij één van de restaurantjes in de omgeving.

Sault, Vaison-la-Romaine, Pierrelonque, er is genoeg te verkennen tijdens je vakantie. Ook de bekendere plaatsen Avignon en Nyons zijn de moeite waard. 

Uitzichten