VRAGEN 

ANTWOORDEN 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. 

Voor hoeveel personen is het appartement?

Het appartement is voor vier personen. Dat kunnen dus vier volwassenen zijn maar bijvoorbeeld ook twee volwassenen en twee kinderen. Er zijn twee slaapkamers. Mochten jullie nog een baby willen meenemen, dit is mogelijk als vijfde gast. Dit is niet te selecteren bij boeking, neem hiervoor even contact op.

Zijn honden welkom?
Honden zijn helaas niet welkom op het landgoed. Dit vinden wij ook erg jammer. Op zoek naar een fijn vakantieadres voor honden in Nederland? Als wij zelf niet gebruik maken van het vakantiehuis wonen wij in Tiel. Tijdens jouw vakantie kunnen we oppassen tegen een kleine vergoeding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Hoe laat kan ik inchecken en hoe laat moet ik uitchecken?
Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. Uitchecken kan tot 10.00 uur.
Is er een goede internetverbinding?
De internetverbinding is stabiel. Het wachtwoord ontvang je bij het inchecken.
Hoe moet ik betalen?

Het is alleen mogelijk om te betalen door middel van directe bankoverschrijving. In principe betaal je eerst een aanbetaling van 30% binnen 14 dagen na de factuurdatum. Het resterende bedrag dient minimaal 6 weken voor de aankomstdatum worden overgemaakt. Bij reservering binnen 2 maanden voor de aankomstdatum moet het gehele bedrag zo snel mogelijk worden voldaan. Mocht dat om wat voor reden niet lukken, stuur ons dan even een berichtje. Dan kunnen we samen kijken wat wel haalbaar is.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering binnen 7 dagen na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Bij annulering tot de 60ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 10% van de reissom. Bij annulering tot de 30ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom. Bij annulering vanaf de 29ste dag tot de 14de dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 50% van de reissom. Bij annulering vanaf de 13de dag tot de tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.
Op welke afstand zit een supermarkt?

In Montbrun-les-Bains zit een supermarkt (Super Utile) In Sault zit een grotere supermarkt, de Intermarché. 

Wanneer is het zwembad open?
Het zwembad is iedere dag tussen 09.00 uur en 21.00 uur geopend. Genoeg tijd voor plonsplezier.
Hoe ver is het rijden vanaf de snelweg (Route du Soleil)?

Bij Bollène rijdt je de Route du Soleil af. Dan is het nog ongeveer 70 kilometer dwars door de Provence. Dit is ongeveer nog anderhalf uur rijden. Liever minder bochtjes tijdens de heenreis? Dan is rijden via Carpentras een fijne optie. Het is wel een stukje omrijden. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Vul het contactformulier in.

0031 (06) 36109919
info@uitzichtophetkasteel.nl