VRAGEN 

ANTWOORDEN 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. 

Voor hoeveel personen is het appartement?

Het appartement is voor vier personen. Dat kunnen dus vier volwassenen zijn maar bijvoorbeeld ook twee volwassenen en twee kinderen. Er zijn twee slaapkamers. Mocht u nog een baby willen meenemen, dit is mogelijk als vijfde gast. Dit is niet te selecteren bij een boeking, dit horen we graag van u. 

Zijn honden welkom?

Honden zijn welkom op het landgoed, mits aangelijnd. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Op zoek naar een fijn vakantieadres voor honden in Nederland? Als wij zelf niet gebruik maken van het vakantiehuis wonen wij in Tiel. Tijdens uw vakantie kunnen we oppassen tegen een kleine vergoeding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hoe laat kan ik inchecken en hoe laat moet ik uitchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. Uitchecken kan tot 10.00 uur.

Is er een goede internetverbinding?

De internetverbinding is stabiel. Het wachtwoord ontvangt u bij het inchecken.

Hoe moet ik betalen?

Wij vragen een aanbetaling van 30% van de huursom. De reservering is definitief na ontvangst van de betaling. Het resterende bedrag dient minimaal 6 weken voor de aankomstdatum worden overgemaakt. Mocht dat om wat voor reden niet lukken, stuur ons dan even een berichtje. Dan kunnen we samen kijken wat wel haalbaar is.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Tot 15 dagen voor de geplande aankomstdatum is in geval van annulering 30% van de huur verschuldigd. Bij minder dan 15 dagen voor aankomst dient de volledige huursom te worden voldaan. U kunt daarvoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeken in verband met corona gerelateerde klachten is altijd mogelijk. 

Op welke afstand zit een supermarkt?

In Montbrun-les-Bains zit een supermarkt (Super Utile) In Sault zit een grotere supermarkt, de Intermarché. Wij rijden ook graag naar Vaison-la-Romaine voor de grote boodschappen. Hier zit een Aldi, Lidl, Supermaché etc. etc. 

Wanneer is het zwembad open?

Het zwembad is  iedere dag tussen 09.00 uur en 21.00 uur geopend. Vanaf 15 oktober t/m 1 mei is het zwembad gesloten. Genoeg tijd voor plonsplezier.

Hoe ver is het rijden vanaf de snelweg (Route du Soleil)?

Bij Bollène gaat u de Route du Soleil af. Ook een fijne plek om nog even goedkoop te tanken. Dan is het nog ongeveer 70 kilometer dwars door de Provence. Dit is ongeveer nog anderhalf uur rijden. Liever minder bochtjes tijdens de heenreis? Dan is rijden via Carpentras een fijne optie. Het is wel een stukje omrijden.

Heeft u vragen over het appartement, de locatie of over de beschikbaarheid? Aarzel niet en neem contact met ons op. 

0031 (0)6 36109919
info@uitzichtophetkasteel.nl