PRIJZEN 

MOGELIJKHEDEN  

Geniet, ontspan en kom tot rust op dit kleinschalige landgoed. Lukt het niet op de gevraagde data? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Alle tarieven zijn per week en voor 4 personen. In het voor -en naseizoen hanteren wij een minimum van 3 nachten (€104,- per nacht) . In het hoogseizoen geldt een minimum verblijf van 7 nachten (€142,- per nacht). U krijgt 10% korting bij meerdere aaneengesloten weken. 

EXTRA KOSTEN

  • Eindschoonmaak (€99,- per verblijf)
  • Toeristenbelasting (€0,80 per persoon per nacht)

Een babybedje (excl. linnen) en kinderstoel is gratis beschikbaar. We horen het graag als u hier gebruik van wilt maken. Dan zetten we het klaar. 

Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt! Wij hebben gekozen voor een verplichte eindschoonmaak om zo aan al onze gasten een schoon huis te kunnen garanderen.

 

 

BESCHIKBAARHEID

Kijk hier of uw voorkeursdata nog beschikbaar zijn. Direct bij ons boeken? Stuur dan een e-mail naar info@uitzichtophetkasteel.nl of vul het contactformulier in. Gelijk inboeken via dit systeem is ook mogelijk. 

AANKOMST (EN VERTREK)

Persoonlijk, open en warm. Isabel van Ootegem is uw Nederlandstalige gastvrouw op locatie. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur bij haar inchecken. Ze staat bij aankomst klaar bij de ingang van het landgoed. Wij vragen u het appartement op de vertrekdag vóór 10.00 uur te verlaten. 

 

 

BETALING

Wij vragen een aanbetaling van 30% van de huursom. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het resterende bedrag moet uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald zijn. 

ANNULEREN

Tot 15 dagen voor de geplande aankomstdatum is in geval van annulering 30% van de huur verschuldigd. Bij minder dan 15 dagen voor aankomst dient de volledige huursom te worden voldaan. U kunt daarvoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten.