TARIEVEN 

MOGELIJKHEDEN  

Geniet, ontspan en kom tot rust op dit kleinschalige landgoed. Lukt het niet op de gevraagde data? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Alle tarieven zijn per nacht met een minimum van 3 nachten. In het hoogseizoen geldt een minimum verblijf van 6 nachten. Je krijgt 10% korting bij meerdere aaneengesloten weken.

EXTRA KOSTEN

  • Eindschoonmaak (€99,- per verblijf)
  • Toeristenbelasting (€0,80 per persoon per nacht)

Een babybedje (excl. linnen) is bij te huren voor € 10,- euro per week en een kinderstoel voor € 6,- euro per week. Bijplaatsen van een extra bed inclusief bedlinnen is mogelijk voor € 35,- euro per verblijf.

 

 

 BESCHIKBAARHEID 

Het reserveringssysteem gaat uit van een minimaal verblijf van drie nachten. Maximale bezetting is vier volwassenen of drie volwassenen en één kind of twee volwassenen en twee kinderen.

AANKOMST (EN VERTREK)

De wisseldag in het hoogseizoen is zaterdag. In overleg is aankomst op andere dagen ook mogelijk met een minimum verblijf van 3 nachten. Op de dag van aankomst kan de sleutel vanaf 15.00 uur worden afgehaald bij onze Nederlandstalige gastvrouw. Op de dag van vertrek mag je tot 10.00 uur uitchecken. 

 

 

BETALING

Ter bevestiging van de reservering moet je 30% van het verblijf binnen 14 dagen na factuurdatum doen.  Het restant mag uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum gedaan zijn. Bij reservering binnen 2 maanden voor de vakantie moet het gehele bedrag direct in 1 keer worden gedaan.

Annulering

Tot 28 dagen voor de geplande aankomstdatum is in geval van annulering 30% van de huur verschuldigd. Bij annulering in de periode van 28 dagen tot 15 dagen voor de geplande aankomstdatum wordt 75% van het verblijf in rekening gebracht. Bij minder dan 15 dagen voor aankomst dient de volledige huursom te worden voldaan. Je kunt daarvoor zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Omboeken in verband met corona gerelateerde klachten is altijd mogelijk.