RECENSIES

Recensies van gasten 

Een heerlijke week vakantie in een fantastisch appartement in een geweldige en rustige omgeving. Hoewel het appartement zelf geen eigen buitenruimte heeft, waren we aangenaam verrast dat in de privé-tuin van de appartementen heerlijke ligbedden en zitjes aanwezig waren om te ontbijten, en van de zon of schaduw te genieten. Het zeer verzorgde appartement is een prima uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. De ontvangst door gastvrouw Isabel is prettig en niets is haar te veel. Kortom een echte aanrader en voor ons zeker niet de laatste keer.

- André & Marian

Een aanrader! Het is een gezellig en fijn appartement op een mooi en rustig park. De ideale locatie voor fietsen bij de Mont Ventoux, mooie wandelingen of het bezoeken van leuke stadjes. Het is ook een heel fijn appartement met een ( jong) kind/ kinderen. 

De ontvangst was heel prettig en de lokale gastvrouw zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van ons verblijf.

- Michiel & Sytske

Een weekje ertussen uit: Hier lekker tot rust kunnen komen. En als motorrijder heb je hier mooie routes liggen. Met als hoogtepunt toch wel de Mont Ventoux!Ik kom hier zeker nog een terug want in één week tijd  is nog niet alles gezien.

- Bas

1 week is eigenlijk te kort maar voor herhaling vatbaar. En hele mooie omgeving, mooi wandel fiets en tourtochten voor de motor, en natuurlijk de Mont Ventoux. Super appartement van alle luxe voorzien. Top lokatie.

– John & Monique 

2022 is voor ons het eerste echte jaar dat we ons appartement verhuren. Het is spannend maar we zijn heel  erg benieuwd naar jullie ervaringen! Wat was fijn aan het appartement en de omgeving? Wat kan beter?

Je doet ons ook een groot plezier met een review op onze google bedrijfspagina!

 

 

0031 (06) 36109919
info@uitzichtophetkasteel.nl