HET APPARTEMENT

VOORZIENINGEN 

N

WIFI

N

Airconditioning

N

Complete keuken met grote koelkast, vriesvak, heetwaterkraan, vaatwasser, oven en magnetron, inductiekookplaat, koffiezetapparaten, kaasschaaf etc. etc.

N

Woonkamer met televisie (Chromecast), jeu de boules ballen, bordspellen, tennisrackets

N

Twee slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed van Hästens (180 x 200 cm)

N

Badkamer met stortdouche en een verwarmde spiegel, en een föhn

N

Voor de kleine gasten is er een campingbedje, kinderstoel en bordje met kinderbestek beschikbaar

N

Zwembad (open van mei t/m september) (vernieuwd in 2023)

N

Tennisbaan

N

Nederlands sprekende gastvrouw

N

Super Utile (supermarkt)

N

Wellness (Valvital)

N

Bakker (iedere maandag gesloten)

N

Restaurants (pizzeria, Franse keuken, crêpes, kroegjes)

N

Office du Tourisme

N

Pharmacie (apotheek)

N

Lokale winkeltjes

 WOONKAMER

Het appartement heeft alles wat u nodig heeft en is compleet gerenoveerd. Duik na een spannende hike op de bank om te genieten van uw favoriete serie via Chromecast. De televisie beschikt over Netflix en NPO plus (wij hebben alvast ingelogd), u kunt daarnaast op uw eigen apps inloggen (Videoland bijvoorbeeld). Er is  daarnaast gratis WIFI beschikbaar.

De keuken heeft een extra grote koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Daarnaast is de keuken van alle gemakken voorzien en uitgerust met een kokendwaterkraan, inductiekookplaat, oven, magnetron en twee koffiezetapparaten (filter en Senseo). Ook een kaasschaaf ontbreekt niet.

 

 

SLAAPKAMERS 

Er zijn twee slaapkamers. Slapen is belangrijk, ook op vakantie. Daarom is het tweepersoonsbed van Hästens. De kans dat u elkaar s’nachts tegen komt is klein (180 x 200 cm). Genoeg comfort om de hele dag in bed te blijven liggen.

Het stapelbed staat op de andere kamer en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Op de tweede slaapkamer is eventueel ook een kinderbedje te plaatsen. Reserveren van het kinderbedje (en kinderstoel) is aanbevolen.

HET LANDGOED

De tuin is groot, heel groot (4,5 hectare). In de ochtend loopt u over de oprijlaan richting de bakker, overdag kunt u lunchen in één van de vele zitjes op het landgoed. In de avond is het misschien wel tijd voor een potje tennis op de tennisbaan. Daarnaast is er plek zat voor een potje petanque. Het Franse leven is hier uitgevonden.

Het appartement is gelegen in Villa Aulan op de eerste verdieping. De villa ligt achter het kasteel. Zo heeft u een mooi uitzicht over het kasteel, Montbrun-les-Bains en de bergen. Het zwembad is op ieder moment te gebruiken. Het restaurant op het landgoed serveert luxe maaltijden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UITZICHTEN