HET APPARTEMENT

Voorzieningen

N

Zwembad

N

Tennisbanen (2022)

N

Jeu des boules baan (2022)

N

Restaurant L’O des Sources

N

WIFI

N

Airco

N

Nederlands sprekende gastvrouw

N

Aan fietsroute

N

Bij wandelpaden

N

Aan mountainbike paden

N

Bij paardrijroute

Woonkamer

Het appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie in de bergen. Duik na een spannende hike op de bank om te genieten van de Franse televisie. Zin om je eigen series te kijken op je mobiel? Er is gratis WIFI beschikbaar. Deze vakantie is afwassen niet nodig. Vuile vaat zet je gewoon in de vaatwasser.

Kleintjes mee? Een kinderstoel en kinderbedje zijn bij te huren, dat scheelt weer ruimte in de kofferbak. 

Slaapkamer

Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Slapen is belangrijk, ook op vakantie. Daarom is het tweepersoonsbed van Hästens. De kans dat je elkaar s’nachts tegen komt is klein (180 x 200 cm). Genoeg comfort om de hele dag in bed te blijven liggen.

Het stapelbed staat op dit moment nog in dezelfde slaapkamer en is geschikt voor kinderen en volwassenen. In 2022 zijn er twee slaapkamers aanwezig. 

Het landgoed 

De tuin is groot, heel groot (4,5 hectare). In de ochtend loop je over de oprijlaan richting de bakker, overdag lunch je in één van de vele zitjes op het landgoed. In de avond is het misschien wel tijd voor een avondwandeling met prachtige uitzichten. Het Franse leven is hier uitgevonden. 

Het appartement is gelegen in Villa Aulan op de eerste verdieping. De villa ligt achter het kasteel. Zo heb je een mooi uitzicht over het kasteel, Montbrun-les-Bains en de bergen. Je auto parkeer je achter de villa. Het zwembad is op ieder moment te gebruiken. Het restaurant op het landgoed serveert luxe maaltijden. Wat dacht je van profiteroles als toetje? 

Uitzichten