HET APPARTEMENT

VOORZIENINGEN 

N

WIFI (gratis)

N

Airconditioning

N

Kokend waterkraan

N

Vaatwasser

N

Oven en magnetron

N

Regendouche

N

Televisie (Chromecast)

N

Zwembad (open van mei t/m september)

N

Tennisbaan

N

Nederlands sprekende gastvrouw

N

Super Utile (supermarkt)

N

Wellness (Valvital)

N

Bakker

N

Restaurants (pizzeria, Franse keuken, crêpes, kroegjes)

N

Office du Tourisme

N

Pharmacie (apotheek)

N

Lokale winkeltjes

WOONKAMER 

Het appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie in de bergen. Duik na een spannende hike op de bank om te genieten van de Franse televisie. Zin om je eigen series te kijken op je mobiel? Er is gratis WIFI beschikbaar. Deze vakantie is afwassen niet nodig. Vuile vaat zet je gewoon in de vaatwasser. Daarnaast is de keuken uitgerust met een kokendwaterkraan, een oven en een magnetron. 

Kleintjes mee? Een kinderstoel en kinderbedje zijn bij te huren, dat scheelt weer ruimte in de kofferbak. 

SLAAPKAMERS 

Er zijn twee slaapkamers. Slapen is belangrijk, ook op vakantie. Daarom is het tweepersoonsbed van Hästens. De kans dat je elkaar s’nachts tegen komt is klein (180 x 200 cm). Genoeg comfort om de hele dag in bed te blijven liggen.

Het stapelbed staat op de andere kamer en is geschikt voor kinderen en volwassenen.  

HET LANDGOED 

De tuin is groot, heel groot (4,5 hectare). In de ochtend loop je over de oprijlaan richting de bakker, overdag lunch je in één van de vele zitjes op het landgoed. In de avond is het misschien wel tijd voor een avondwandeling met prachtige uitzichten. Het Franse leven is hier uitgevonden. 

Het appartement is gelegen in Villa Aulan op de eerste verdieping. De villa ligt achter het kasteel. Zo heb je een mooi uitzicht over het kasteel, Montbrun-les-Bains en de bergen. Het zwembad is op ieder moment te gebruiken. Het restaurant op het landgoed serveert luxe maaltijden. Wat dacht je van profiteroles als toetje? 

UITZICHTEN